Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία “ΡΟΔΩΝΑΣ Α.Ε.” , δημιουργήθηκε το 2006, από μέλη του Καπνικού Συνεταιρισμού Τούμπας Ν. Κιλκίς, για να ενισχύσει την ατομική ευθύνη των παραγωγών σε όλες τις συλλογικές δραστηριότητες που αφορούν στην παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία των προϊόντων τους.

Σε συνεργασία με τον Καπνικό Συνεταιρισμό Τούμπας Ν. Κιλκίς, δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια της ροδιάς, υπό το καθεστώς της Συμβολαιακής Γεωργίας. Πλέον των 50 παραγωγών με καλλιέργειες των 1000 στρεμμάτων ροδιάς είναι ήδη συμβεβλημένοι, σε όλη την χώρα.

2012 Καθημερινή 1 600x849
Διαβάστε την συνέντευξη του προέδρου κ. Πελτεκιάδη

στην Καθημερινή (2012)

Ανοίξτε το αρχείο εδώ!

Στόχος της εταιρίας

Η παραγωγή και διακίνηση προϊόντων με εγγύηση των ίδιων των παραγωγών για τη γνησιότητα, την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα τους, στοχεύει σε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον τελικό καταναλωτή.

Η εμπειρία μας, με πάθος για ρόδι!

Σήμερα με την ολοένα και αυξανόμενη εμπειρία στην καλλιέργεια της ροδιάς και κάτω από την εποπτεία εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, η Ροδώνας Α.Ε. παράγει και διαθέτει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα φρούτα, αλλά και προϊόντα ροδιού. Οι φυτείες της εταιρίας είναι επισκέψιμες.
Παράλληλα η Ροδώνας Α.Ε. δραστηριοποιείται και σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα για τη παραγωγή και άλλων διατροφικών προϊόντων τα οποία, εκτός από ασφαλή, είναι και ωφέλιμα για την υγεία του καταναλωτή (λειτουργικά τρόφιμα), μέσω φιλικών, προς το περιβάλλον, καλλιεργητικών πρακτικών.

Οι εγκαταστάσεις μας

Σταθερή ποιότητα - Ανανεωμένη εικόνα!

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην Τούμπα Παιονίας του Ν. Κιλκίς και αποτελούνται από αναπτυσσόμενη μονάδα διαλογής, συσκευασίας και συντήρησης φρούτων, ενώ υπάρχει μονάδα παραγωγής και τυποποίησης χυμού ροδιάς. Επιπλέον, για την ανάπτυξη φυτών ροδιάς χρησιμοποιείται ειδικά διαμορφωμένος χώρος έκτασης 2 στρεμμάτων.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Μας εμπιστεύονται από το 2006 για τα άριστα πιστοποιημένα φυτά και προϊόντα ροδιάς που παράγουμε!

uh

Στέργιος Πελτεκιάδης

Πρόεδρος της εταιρίας Ροδώνας Α.Ε.
IMG 7351 min e1514023761863

Βασίλης Πελτεκιάδης

Αντιπρόεδρος της εταιρίας Ροδώνας Α.Ε.
ll

Σίσσυ Κατσιαβάρα

Γραμματειακή Υποστήριξη (Α.Π.Θ.- Τμήμα Θεολογίας)
k

Ελισάβετ Ελευθεροπούλου

Λογίστρια (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας- Τμήμα Οικονομικών Επιστημών)
poiotikos2

Μαρία Αϊδαρίνη

Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου και Παραγωγής

Προσκλήσεις Γενικής Συνέλευσης

Οικονομικά Στοιχεία

Παρατίθενται οι ισολογισμοί της εταιρείας των τελευταίων ετών.

Πατήστε στον σύνδεσμο για να ανοίξει σε νέο παράθυρο ή κατευθείαν πάνω στον σύνδεσμο και "αποθήκευση συνδέσμου ως".

Ακολουθήστε μας για μια υγιεινή ζωή!

Πιστοποιήσεις

Τα προϊόντα του ΡΟΔΩΝΑΣ Α.Ε. διακινούνται στην αγορά με την πιστοποίηση της ολοκληρωμένης διαχείρισης σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. Δείτε τα πιστοποιητικά σε μορφή .pdf με ένα click πάνω στα εικονίδια τους.
JBznZsPX
Grasp
IFS
0